Modele pe etamina

Ca să nu se plictisească, mi-am făcut de lucru lângă El cu o bufniţă. Modelul mi-a plăcut foarte mult, Dar PE etamină ar fi ieşit mult prea Mare pentru un Mărţişor, şi nu Era intenţia MEA. Avem prin Casa un pic de Matador de la Bunica, sau Panza de goblen cum îi spinaire EA, şi am preferat să cos, tot cruciuliţe, şi nu Punct de goblen, căci nu ar fi ieşit deloc burtica bufniţei. AM început cu MODELE foarte folosind simple Petice MICI de etamină. Rând complet, apoi tablă de Şah, şi în cele DIN urmă am trecut la MODELE cu legendă. Îmi amintesc că buburuza un fost prima. AM lucrat peste iarna căsuţe, brăduţi, fulgi de Nea, clopoţei… DIN păcate nu am modelele pentru toate. AM pregătit pentru a putea fi résur (couleur, Dar am codificat culorile, pentru un Print Alb-Negru), şi îl puteţi descărca de aici. Modelele noastre sunt pregătite pentru mărţişoare. Andrei a pregătit o maşinuţă, pentru un souscrit la care am înţeles că trimit toti colegii.

Nu îi place să coasă, Dar e prima dată Când une cusut singur tot. Timp de Două Ore şi-a făcut de lucru, mai venea să-l ajut Când i se încurca aţa, sau Când trebuia să o schimbe. Volumul cuprinde 14 MODELE. Am ales imediat unul de saison și l-am pus în pratiă – felicitarea cu brăduț, Dar mĂ gândesc serios la ultimul proiect, un Tricou decorat cu bandă cusută. Mi-a plăcut enorm cum arată, doar că am o singură problemă: nu ími plac modelele Care se repetă. Îmi plac cele GEN puzzle, Când fiecare piesă e diferită și Împreună compun “ceva”. Cum arată prima felicitare cusută de anul acesta puteți vedea alături. Modelul este unul dificil de urmărit pentru copii, căci elementele alăturate sunt puține, iar exercițiul de orientare este sollicitant. I-am dat însă de Cap. Când l-am terminat, am ales să îi FAC altă margine decat cea propusă de autoare, mai “colorată”. Ca de obicei, m-am apucat și toamna aceasta de cusut felicitări pentru blog.

Aveam un motiv în plus – atelierul pe care urma să-l am la Târgul de carte și pentru care aveam nevoie să Testez Naomi MODELE simple, accesibile copiilor.